scrappat recept...

I kväll blev altered scrapping igen, denna gång recept till en swap jag gått med i på scrappiz... Lägger upp och hoppa ingen som är med i denna swap tjuvtittar ;-)

GI-bröd


Fått till en "Selma"!

Satt igår o provade att göra en "Selma" efter Åsa "badanka" Bergstrands otroligt fina skiss... Vet inte vad jag ska göra med den än om det blir ett kort, namnskylt eller nåt annat...får fundera lite på det! Lägger upp det färdiga resultatet när jag bestämt mig. Även en LO fick jag till i fredags då min syster m. familj var här o fiskade kräftor, eller ja, min syster o jag scrappade o karlarna fiskade... men den väntar jag lite med att lägga upp då den är inskickad till en tävling.
Selma


doodlat lite på jobbet...

tyckte att anslagstavlan på jobbet behövde en uppfräschning...
Var gjord av korkplattor uppsatta på en hel vägg, men med lite mörkröd väggfärg o guldfärg
blev den som ny igen!
Tyvärr blev fotot lite ljust, väggen är inte riktigt så röd i verkligheten!!

anslagstavla

Äntligen en LO färdig!!!

Äntligen fått en LO färdig!!! Känns jätteskönt, det var längesedan nu...
Kortet är på min dotter som nu är 13 år, hon har alltid avskytt sina runda goa kinder....
Ville oxå prova att skriva ut fotot på vit bazzill... gillade det mycket kan jag säga!!!

96527-11

fler kort...

har så svårt att sätta mig o scrappa LO's för tillfället...har ingen inspriation..eller jo, det har jag, men så fort jag tar fram mina foton försvinner den igen....:-(
Så, så länge fortsätter jag med mina kort!!! Gårdagens alster blev såhär:
småänglar 
 

grattis-ko

askar, askar och åter askar...

Nu har jag scrappat askar...7 tändsticksaskar till sonens klass som har försäljning av hembakat och pyssel i morgon. Får se om det går hem... kul att testa! Har även skänkt 8 st hembakade GI-bröd som jag slitit med att få färdigt denna veckan. Med andra ord - sprungit mellan ugnen och scrap-bordet!

tändsticksaskar

I kväll har jag dessutom hunnit med att scrappa en ask som mina foton kom i för ett tag sen. Här i ska mina tänkta foton till scrap ligga... Matchade i alla fall min scrap-bok!!!

fotoask

liiiite nytt....

semestern har tagit slut o allt kör igång igen...träningar, möten osv... alltså: inte mycket tid över till att scrappa för tillfället! Trots det har jag hunnit med en tips o idé bok och en enkel LO från semestern i somras (Kroatien-Venedig). Tanken är ett helt album 8x8 från Kroatiensemestern så småningom, men nu blev det i alla fall en 12x12...


scrap-bok
               

       
        
                 italien-venedig                    


Jennifer fyller tonår...

I morgon fyller Jennifer 13 år...tiden går otroligt snabbt! Hon förväntar sig att mamma scrappar ett kort till henne eftersom hon gör det till alla andra som fyller år! Självklart Jennifer gör jag ju det! Så här blev resultatet (hittade en stämpel jag "glömt" bort att jag köpte när vi var i Borås...hehe):


grattis jennifer

mitt galleri på familjeliv!

jag kommer inta att lägga ut tidigare alster här, vill du se vad jag hunnit med tidigare i år, titta gärna in i mitt galleri på familjeliv!

http://www.familjeliv.se/Hem/leamon/galleri.php

(skriv gärna en rad i gästboken innan du går så blir jag glad!)

Veckans scrappade kort

Nu är semestern snart slut och på tisdag börjar allvaret igen...Denna veckan har vi, dottern och jag, suttit o scrappat lite, det är ju SÅÅÅ kul att måla med distresser!!!
Det blev några kort till blivande födelsedagar som stod först i tur!


         födelsedagskort till barnens kusin Julia

grattiskort

grattis jan

Välkommen!

Hej och välkommen till min blogg!!! 
Här kommer du främst att kunna ta del av mina scrappade projekt. Jag pysslar med lite av varje: LO's (både 8x8 och 12x12), kort och altered. Började scrappa januari-06 så jag räknar mig fortfarande som nybörjare inom denna otroligt roliga hobby!
~leamon~