nya julhÄnglar!!!

Förra veckan damp det ner ett roligt kuvert i brevlådan...julstämplar från hÄnglar & stÄnglar! Det var första gången jag köpte ett helt paket, men det är sannorlikt inte den sista :-) Paketet heter "Julijen" o det var verkligen helt underbara stämplar! Har tyvärr inte hunnit prova dem så mycket än, men i söndags knåpade jag ihop två nya julkort i alla fall...

julkort6

julkort7

061028

Så var det lördag igen. Är sååå pysselsugen (har ju inte hunnit prova mina nya hÄnglar än...), men får se om jag hinner nåt i helgen. Jag ska på tjejträff i Emmaboda i eftermiddag/kväll, sonen ligger sjuk i feber o sambon ska egentligen iväg på herrmiddag...kort o gott: det går inte ihop sig idag! Igår var vi strömlösa i över 5 timmar, det blev mest kortspel o korvgrillning i öppna spisen, mysigt iofs men en fredagkväll...
TACK Hanna för inspirationen vi fick i torsdags kväll! Måste oxå göra en sådan,
skulle bli en så perfekt present till en jag känner!! :-D
Och Jennie!! Kul att tidningen kom till storstan oxå! Du har så rätt i att jag blir så glad när det finns en ny kommentar!!! ;-)
Här kommer en LO jag gjorde tidigare i höst men som inte blivit scannad förrän nu.
Korten vi tog blev faktiskt riktigt bra även om det inte går att jämföra med hur vackert det var i verkligheten!

kanotpaddling

stämplar...tidning...inspiration...

Vilken underbar dag! kommer hem o hittar BÅDE hÄnglars nya stämpelpaket "julijen" och nya svenska scraptidningen "Scrapbooking m.m." i brevlådan!!!! Dessutom ska vi på inspirationskväll på Panduro i kväll... det ska bli så kul!
Nu ska här monteras stämplar...är ju sugen på att prova dem såklart! Resultat kommer nog snart...

julkort

nu blir det julkort igen... det är ju så kul och det lär ju inte bli tråkigare när hÄnglars juligen-paket trillar ner i lådan ;-) Hoppas på denna veckan! Kortet liftat någonstansifrån...kommer ju inte ihåg från vem då jag är dålig på att skriva vem som gjort dem när jag sparar inspriation.

julkort5

kroatien-lo!!!

Äntligen har jag scrappat nåt annat än kort o tändsticksaskar ;-) En 12x12 LO från vår semester i Kroatien i somras. Ville göra någon stor oxå, annars är det ju tänkt ett 8x8 album från just denna semestern. Det var första gången jag använde symaskinen på en LO, har tidigare bara sytt på ett recept (kanderade mandlar), men det var riktigt roligt!

croatia06

Känner du igen papprena Jennie?


bidrag till snabbtävling...

Igår var det en snabbtävling på Scrapaddicted där man skulle använda sig av retrostanen eller fernstans...
Knåpade lite snabbt ihop detta kortet...inget vinnarkort men jag blev hyfsat nöjd i alla fall..

julkort4

061016

ännu ett julkort jag knåpade ihop igår...

julkort3

mingelkort

Mina mingelkort från magnolia-mingel-swappen jag var med i har nu kommit fram till mottagarna! (så nu kan jag lägga upp dem här...) 
Så här blev de:

mingelkort1

mingelkort2

Kommer även att lägga ut de korten jag fick när jag fått båda...troligtvis kommer det andra i morgon!


julkort!

o jag pysslar vidare med mina julkort! Det är så kul med de nya stämplarna o julkort kan man ju inte få för många av eller hur?? Hann med en del under min "uppesittarkväll" igår då jag väntade på att få hämta dottern efter ett disco. Två beställda tändsticksaskar, ett mingelkort o så detta julkortet.

julkort2

min scraphörna!!

då jag inte har något annat o ladda upp än tänkte jag visa hur min scraphörna ser ut... Köpte till två konsoller så jag äntligen fick upp det andra hyllplanet!!! Har inte full ordning än men lite i taget så blir det nog bra så småningom!

96527-40

snart...

nya kort på G!!! Är med i en mingelswap på Scrappiz o mina kort ligger här färdiga att skickas...o färdiga att lägga upp här, men jag vill ju självklart att mottagarna ska få nöjet att se korten först!


2006-10-08

Igår var det fotboll på TV:n...vilket innebar scrap för mig!!!:-D Två kort med mina nya underbara stämplar från Magnolia blev det i alla fall. Luciakortet är delvis liftat av en av mina största inspirationskällor, Muhren.  ( http://muhren.blogspot.com )

julkort

sankta lucia

061005

Ännu ett litet kort ihopknåpat...denna gång till en fd. arbetskollega som fått barn!

Novali

TACK!!!

TACK!!! allra käraste syster...som fixat min blogg så den blev så fin! Du ska få låna mina stämplar så mycket du vill!!! Kram!


nytt kort 061002

Hade hela (ja halva i alla fall) dagen på mig igår att scrappa, var en "riktig söndag" om man säger så... när inte mycket annat blir gjort! Men nej då...blev sittande framför datorn istället o när det var dax att tänka på sängen, då kom inspirationen o idéerna...varför är det alltid så??
Skulle kunna sitta uppe hela (eller åtminstone halva ;-) ) nätterna o skapa...
Jo förresten...Jennifer o jag målade ju med distresser på eftermiddagen
 så liiiite scrap blev det allt under dagen...
Så här blev gårdagskvällens höstkort...
(blev lite turkost i scannern...är mer blått egentligen)

höst