Beställningskort

Skulle göra två kort på beställning, inte till något särskilt utan bara för att ha hemma vid behov, men det slutade med tre =) (ett behåller jag själv) Ibland bara flyter det på! skönt!!! Hoppas bara mottagaren blir nöjd nu oxå...

grimheden1
Först blev en hÄngelstämpel målad med akvarellpennor. Text: QK Abigail. Blev väldigt mörkt när jag fotade, det mörka är blått, inte svart som det ser ut på bilden...

grimheden2
Sen blev det en salig blandning av stämplar...får, prästkragar o staket från Magnolia, blå blommor från hÄnglar, cirkel (clearstamps) från ?.  QK gräs o minibugs, öljetter från
Landstoken. Har lämnat cirkeln tom för att beställaren själv ska kunna skriva i...

jordgubbe
Min älskade jordgubbstämpel från magnolia. Blush-papprena från BG passar ju sååå bra till =)
Jordgubben färglagd med distress o sen ett lager 3D-lack på!

Önskar alla bloggläsare en fortsatt riktigt trevlig helg!
*kram*

Eat Cake-tävling hos Hobbyhuset

Mitt bidrag (inte vinnande) till Hobbyhusets Eat Cake-tävling blev såhär:

tantjageat
Blev inte helt nöjd, kanske för att det inte är "mina" färger ?? Stämplen tycker jag är för läcker!
Har två kort till på G, sen ny uppladdning =)
*kram*

beställningkort till 40-åring

ännu ett beställningskort färdigt...denna gång till en 40-åring. Varför ska det vara så svårt med kort till män?? Nu passade iofs denna stämpel ganske bra, viss likhet finns ;-) men ändå...
Nu har jag bara 2 kort kvar som helst ska vara färdiga till helgen, känns skönt att vara igång igen =)

jocke40

avtackningskort

en arbetskollega slutar o vi ska fira av henne med en god middag, lite blommor o så lovade jag o göra ett kort. Körde på samma stämpel o enkelhet som förra då vi ska fira av bägge som slutar samtidigt =) Rättvist ska det vara!!! *ler*

tack 2
Stämpel från Magnolia, 3D-lack på jordgubben o glitterlim lite här o där =)

tillbaka till verkligheten...

jaha... så var man tillbaka i vardagen igen... eller i morgon rättare sagt, tog semester idag oxå för att hinna komma iordning hemma igen. Kom hem vid 22-tiden igårkväll så det var skönt och få sova ut idag. Har haft en helt underbar  vecka med dryga 30 grader i luften och säkert en sådär 25 i vattnet =) Det har varit mycket sol o bad men även ett par utflykter bla. till San Marino och till en vingård i bergen där vi även hade vinprovning. 
Bjuder här på några bilder, fler kommer säkert i form av layouter så småningom ;-)

Då vi åkte buss fick vi se mycket fint utmed vägen dessutom, här har vi stannat i Österrike för frukost. Kan inte se mig mätt på vyerna i Österrike /norra Italien...
rimini4

Det här hotellet bodde vi på...
rimini5

Flera morgnar tog vi en morgonpromenad... detta kortet är taget vid 7-tiden på stranden. Vi var inte ensamma om att promenera utmed stranden om man säger så =)
rimini1

San Marino ligger underbart uppe i bergen, här har vi tagit oss upp till en utkiksplats för att njuta av utsikten.
rimini2

På vingården fanns det inte bara vin...de hade även 6 stycken hundvalpar som var 3-4 veckor gamla...
rimini3


Nu måste jag på bloggrunda! Var inne en snabbis i morse o herregud vad mycket som händer när man inte är inne på en vecka =)
*kram*

skolavslutning =)

Inget nytt pyssel att visa upp idag heller... hinner inte med nånting denna veckan känns det som =(
Kom hem från sonens skolavslutning för en stund sedan, hade kanontur med vädret...strålande sol så vi kunde sitta ute i gröngräset o fika i år!
I morgon måste jag packa... har inte börjat alls än, kanske behövs det tvättas nåt mer oxå... batterier ska laddas, mp3 fyllas med bra musik, kameror ska tömmas o laddas batterier på, lite småsaker inhandlas, huset röjas så kattvakten kan komma innanför dörren m.m. m.m....ja listan kan göras lång på allt som behöver göras i morgon.
Men sen....sen är det AVKOPPLING som gäller!!!!!

Här kommer ett foto på sonen i vitskjorta dagen till ära =)
jeppe

Önskar er alla en riktigt trevlig midsommar!!!!
*kram*

tack-kort!

Det fick bli ett enkelt TACK-kort till personen som slutar på vårat jobb... älskar denna stämpeln med jordgubben!
Inköpt på magnolia, vet ej om det är deras egen produktion... Har även lagt ett lager 3D-lack på men det syns dåligt i scanningen =(

tack

Blir nog fler kort i veckan verkar det som...nu trillade det in en beställning till som ska vara till veckan efter vi är tillbaka...hinner jag är det nog bra om jag åtminstone börjar lite på det!
Nu är det dax att ta tag i o skriva byalagets verksamhetsberättelse för 2006-2007...


DT-kort

Ja jisses...inspriationen är väl inte riktigt på topp i värmen, men sluta pyssla helt klarar jag nog inte ;-) Ett DT-kort för Landstokens scrappyhappy  har det dock blivit. Visst är nallen helt underbar??

dtjuni2

Tyvärr vet jag redan att det blir ont om pysseltid den här veckan =(
Personalmöte på tisdag, föräldramöte på jobbet på onsdag och skolavslutning på torsdag kväll, fredag går åt till att packa för på lördag morgon åker vi till Italien *längtar* Men något litet kort måste jag nog göra...har ett beställningskort kvar som ska vara färdigt i veckan då vi kommit hem igen...vet inte om jag hinner det då så det är lika bra att få det gjort!
*kram*

Studentbeställning!

Fick en beställning på ett kort till en student...när jag satt o skulle göra kortet slog det mig att det kan vara till samma person jag gjort ett till tidigare, så vad göra? Ja inte kunde jag använda samma stämpel (för tråkigt) så jag fick tänka om lite... Använde samma mall (PP) som till prästen jag gjorde (stämpelmotiv från Magnolia) o satte en studentmössa på istället, blev inte helt perfekt men det blev rätt ok till slut...

student-best.

Byalagsmöte ikväll...hade hellre pysslat *ler*!!!
*kram*

liftning av en liftning...

På Inspirationshuset var det en utmaning som bestod av att lifta ett liftat kort. Gillade kortet o här är min liftning:

gr-magnolia-grön

Nu är det ett par beställningskort som väntar på att bli gjorda...tur att det är helgdag i morgon =)


Beställningskort till prästvigning...

Fick en inte alltför enkel beställning till en prästvigning...hade ingen passande stämpel så till slut löste jag det genom att använda en magnoliastämpel som mall o göra en präst-PP!
Upplägget är liftat rakt av från
Tussans senaste studentkort!

johannes

Nu är det dax att göra lite annat, tvätten o trädgården väntar!
*kram*

DT-kort

Ja jisses så kul det är o leka med lite nya stämplar!!!

Tycker den här skylten är så fin, antingen som den är eller med nån text i... och nej - jag ska inte flytta *ler*! Den ursöta lilla sniglen blev genast en av mina favoriter, gärna med lite 3D-lack på o "slemspår" efter... I öljetthålen har jag tryckt ner lite glitterlim!
dtmaj2

Detta kortet var bara så kul o göra...stämplade flygande fåglar med versa mark watermark stamp på bakgrunden o en sittande svart på färgat papper... några bling-brads och lite floss o så var det klart =)
dtjuni1

Tusen tack för alla positiva o uppmuntrande kommentarer ni lämnar, det värmer ska ni veta!!!

Pyssla lugnt! det ska jag göra medan sambon sitter klistrad vid fotbollen ikväll =)


1juni - EN HEMLIGHET AVSLÖJAS...

Idag blir det officiellt - jag ingår från o med idag i LANDSTOKENS DT!!!!!!!!!!!!!! Helt makalöst sanslöst kul =)  Ska bli så kul o få jobba med Helenas härliga stämplar!
Ser fram emot ett härligt samarbete med Helena och Joggemia som oxå blev utvald! Gör gärna ett besök i hennes blogg här, hon gör underbara kort och LO's!

Så här såg mina ansökningskort ut:

dtlandstoken1

dtlandstoken2

Och jag har även hunnit med ett första DT-kort...
dtmaj1

Önskar er alla en riktigt härlig helg!!!