första advent!

Första advent och det är dags att tända första ljuset... Det känns som om alla andra hunnit med städning, fönsterputsning, pyntning, sätta upp stjärnor och ljusstakar mm. mm. Själv ska jag precis BÖRJA röja här i huset - och nej - några nyputsade fönster till advent blir det inte i år =)

Tändstickor går det åt många nu innan jul...

fler julkort...

Julmässa i Rävemåla i morgon, med andra ord hög tid att börja packa ner det jag ska ha med mig =)

Jul med Sarah Kay

Sarah Kays julstämplar är underbart fina, här har jag gjort två kort med dem:

En klassisk röd jultomte är en riktig nostalgikick!


På detta kortet har jag verkligen slösat med stickles, embosspulver och utee...fast tyvärr syns det dåligt när man fotar!

receptkort

Jag har ett album från AC jag sätter in receptkort 15x15 cm. Jag har testat ett par av magnolias stämplar från Yummy-colletionen -blåbärsetiketten och burk med spets. Blåbären målade jag röda som lingon för att få det lite mer juligt, burken är embossad med utee i flera lager så det blir glas-känsla på den.


Stämpelgårdens nya julrenar!

Stämpelgårdens julrenar är bara för läckra, och årets nysläpp är inget undantag! Kolla bara in den här godingen:

Man blir ju så GLAD när man ser dem! (Materiallista hittar ni här


Tändsticksaskar med Penny Black

Skapandet inför julmarknaden vi ska vara med på i år är i full gång... ett par stora tändsticksaskar med motiv från Penny Black kanske faller någon i smaken?
kort

Det är inte bara julkort som produceras...några grattiskort skapas mellan varven också!  Först ut idag är ett beställningskort som levererades för ett par veckor sedan:och så ännu ett kort som jag gjorde efter en skissutmaning på scrapträffen i Rottne:Ikväll blir det lite kalas för familjen, någon har fyllt år ;-) Trevligt, trevligt! Maten ska förberedas och en kaka bakas!

Ha en bra lördag!

Ännu ett par layouter från scrapträffen

Än har jag inte visat alla layouter jag gjorde på scrapträffen i Rottne. Här kommer två till:Bägge två väldigt enkla... men har kommit på att det nog helt enkelt är min stil (just nu iaf) =)

fars dag

Grattis pappa på fars dag! Det blir inte att jag firar honom idag, får ta det nästa helg när vi träffas i samband med ett annat kalas ;-) Men ett kort har jag gjort dagen till ära!

ännu en underbar julren!

Får jag fresta med ännu en av Stämpelgårdens härliga julstämplar?!?
Den här tycker jag bara är sååå underbar =) Vem känner inte igen sig?? ;-D

Stämpelgårdens nya julstämplar!

Stämpelgårdens nya julstämplar är verkligen härliga! Mitt första kort med dessa ser ut så här (fler kommer inom kort!):


Titta gärna in i
Stämpelgårdens blogg för mer inspiration och fler kort från övriga i designteamet!!!

stämpelsläpp hos stämpelgården!!!

Idag släpper Stämpelgården nya härliga julstämplar!!! Läs mer HÄR! Kika gärna in under veckan och se vad designteamet har hittat på med dessa ljuvliga motiv =) Du har även chans att vinna en stämpel om du lägger en kommentar i Stämpelgårdens blogg...

kort för stämpelgården!

Idag är det en riktig pysseldag varvat med tvättstugan ;-) Har en hel del att göra inför julen, jag begriper inte vart tiden tar vägen!!!

Fick en så underbart söt stämpel i mitt senaste DT-paket från
Stämpelgården. Stämpeln kommer från Whipper Snapper Designs och heter "Snowball Snowmen". Övrig materiallista hittar ni i HÄR!