skisstävling hos Scrappiz!

Scrapsuget satte in i helgen, rolig skiss fanns i Scrappiz-bloggen och då hände det här:

Allt på layouten kommer från senaste Nook-paketet *love it* förutom de gula stickersbokstäverna som jag köpte på Scraproom när vi var i Helsingborg förra helgen. Faktiskt en layout jag är nöjd med! Kan delvis bero på att jag gillar kortet mkt oxå...


Altrade ljus

Till Konst och hembygdsrundan altrade jag några ljus med tillhörande små tändsticksaskar. Perfekt gå-bort-present nu när det börjar bli mörkt om kvällarna och det är skönt att få tända lite ljus ochkrypa upp i soffan med en god bok och en kopp the ♥






hmm... hade gjort ett vitt ljus med vita dekorationer också men det fotot har visst försvunnit :-/


Ni glömmer väl inte bort AOS BLOGGPARTY som fortfarande pågår?!? En hel vecka till finns det möjlighet att skapa och inspireras av alla utmaningar! Mer info hittar du
HÄR!

Ny skiss hos stämpelgården!

Det ligger en ny skiss uppe i Stämpelgårdens blogg och den här gången är det jag som har ritat den... skulle vara jättekul och se hur DU tolkar den! HÄR hittar du skissen och så här ser min tolkning ut:



Det är grymt svårt att fota nu...antingen är det för mörkt eller så skiner solen och färgerna blir helt knas *blä*

bloggpartybidrag

Ännu ett bidrag till Bloggpartyt har jag hunnit med! Det är till Pysselpetras utmaning som består av att använda sig av distresser/spray-mist och att ett hjärta ska finnas med någonstans. Jag har sprayat med egengjord mist gjord av broken china-distress och lite perfekt pearls. Jag har även använt mig av en mask från Tim Holtz för att få lite mönster av misten. Hjärtat hittar ni i mitten av blomman (hjärt-brads)

storlek: 8x8

En liten uppdatering innan helgen...

Förstår inte vart tiden tar vägen... "bara" en jobbardag kvar (men nog så tuff...) - sen är det helg igen! Den kommande helgen kommer vi att tillbringa i Helsingborg där vi ska fira systers man som fyller jämna år idag!

Tid att skapa får jag aktivt leta efter och prioritera för tillfället, måste pausa livet lite emellanåt med skapande verksamhet ;-)



Andra bidraget

Andra bidraget till AOS bloggparty är färdigt! Den här gången inspirerades jag av Mahlin78´s skiss som du hittar HÄR! Hade visst lite bråttom när jag fotade...ser att limmet under de små gula knappblommorna inte har torkat =)
De är nästan genomskinliga irl...


Första bidraget...

Mitt första bidrag till AOS bloggparty är färdigt! Det är Sofias skissutmaning som inspirerade mig den här gången. Utmaningen bestod förutom skissen av att inte använda cardstock.

Fotot taget en tidig morgon i juli då jag gick förbi de vackra rosorna när jag skulle hämta morgontidningen. Var bara tvungen att vända och hämta kameran ;-)

Tack Sofia för en härlig skiss!

Ännu en helg är slut...

Det är inte klokt vad helgerna går snabbt (...ja veckorna också iofs...). Redan måndag i morgon igen då alltså! Den här helgen har jag tillbringat i Rävemåla bygdegård där vi ställde ut/ hade försäljning på scrappade alster. Hyfsat mycket folk bägge dagarna men tyvärr var de inte särskilt köpsugna =( En del fick vi väl sålt men det var betydligt bättre förra året! Många målade motiv hade vi med oss hem till kommande alster (hade ett extra bord där vi satt och färglade motiv så även besökarna kunde se vad vi gjorde)

Ett par kort jag gjort den senaste tiden:






Missa inte
BLOGGPARTYT som pågår 31/8 - 4/10!!!

Konst och hembygdsrunda!

Förbereder för fullt inför årets Tingsryds Konst och hembygdsrunda. Har ni vägarna förbi Rävemåla så kika in i bygdegården och säg hej! Syrran o jag finns på plats där hela helgen =)