onsdag 29 november

Fick en beställning på ett kort till en körledare (de ska ha avslutning för terminen) och lyckades plocka ihop både notblad (hittade i gömmorna sen jag läste en musikkurs!), utstansade noter o en sjungande kör! Ja, det blev en luciakör för det var det bästa jag kunde hitta ;-) Ritade dock dit sjungande munnar på figurerna...

körbeställning

måndag 27 november

Jodå...det blev visst en uppdatering idag oxå med lite nya alster ;-)
Idag kan jag bjuda på två nya kort och två tändsticksaskar som oxå ska iväg på försäljning:

julkort26

julkort-rödbadanka

Första Badanka-stämpeln jag färglagt!! Den var verkligen superrolig att distressa!!!

Och så mina två tändsticksaskar:

tändsticksask-jul1

tändsticksask-jul2
(älskar verkligen denna lilla tilda-stämpel från Magnolia...)
Jobbardag i morgon oxå, inte värt att pyssla mer idag ;-)

söndag 26 november

Idag blir det två nya kort i bloggen, det första ett som jag gjorde för ett tag sen men som blev helkasst i färgerna när jag scannade...har fotat idag o det blev lite bättre i alla fall... Det andra (med det underbara pepparkaksparet) var riktigt roligt att göra! (lite inspirerad av badanka)
Har fler på g...har distressat hela em, så nu är det bara att sätta ihop dem till kort oxå!

julkort13

julkort25

lördag 25 november

Idag har jag äntligen fått lite tid över till kortmakeri...det är annat som kommit mellan de senaste dagarna...linedance, teater osv. Men man kanske måste ha ett socialt liv ibland oxå, även om jag skulle kunna sitta i min lilla pysselhörna fram till jul tror jag :-) Och ovanpå det kom ju även den nya scraptidningen igår, vilken underbar tidning!!! Skulle kunna lifta alltihop i den om jag hade tid, foton och papper! Får ta tag o göra lite lo's efter jul sen när det lugnat ner sig.
Det jag hunnit med idag är bla. ett beställningskort till en arbetskollega (är en nästan identisk liftning av ett tidigare kort jag gjort, därför lägger jag inte upp det här), två nya julkort och en del distressande till framtida kort. Så här blev de nya korten:

julkort22

julkort23

Detta har jag gjort till veckans kortskissutmaning på
Scrappiz :
julkort21

Ha en fortsatt trevlig helg!!

*kram*


tisdag 21 november

Ikväll har jag gjort färdigt det sista på mina bidrag till julkortsswapen jag gått med i på Scrappiz. De ska inte var inne förrän nästa vecka så dem väntar jag lite med att ladda upp... Men jag kan bjuda på några andra nygjorda julkort, det första är jag inte riktigt nöjd med...men det är ju så det blir ibland ;-)

julkort18


julkort19


julkort20

söndag 19 november

Idag har det inte blivit något pysslande (än i alla fall...). Däremot har jag varit o gjort ostkaka tillsammans med två underbara kompisar (tack för idag om ni "råkar" läsa detta!!!).
Kom på att jag inte lagt ut kort på vinflaskan jag hade med till värdinnan på en tjejträff jag var på för ett tag sen... kommer här i alla fall:

vinflaska

ledig dag = julkort!

Idag har det blivit några julkort till! Det gäller att sätta fart nu, annars hinner jag inte göra de jag själv ska skicka... Det är otroligt roligt att få möjlighet att sälja det jag gör :-)
De två först blev nästan likadana men med olika stämplar.
Snöflingorna i bakgrunden är utstansade o påklistrade.

julkort16

julkort15

julkort17

beställningskort!

Fick en förfrågan om jag kunde göra ett kort till en som fyller 60 år...visst varför inte?! Känner ju inte personen i fråga men jag hoppas det passar jubilaren!! Kul att göra lite annat än julkort oxå :-)

rosemarie60

födelsedagen överstökad ;-)

sådär...då var man ett helt år äldre ;-) Tack för de fina presenterna jag fick idag! Jag blev otroligt glad över allt!!! Och pysslat har jag faktiskt oxå hunnit med i helgen...Två kort som är uppladdade i julkortstävlingen på stämpelsnack ( www.stampelsnack.se ). Har gjort en tändsticksask på beställning som blev såhär:

tändsticksask-ängel i rummet

Och som tack för några lånade stämplar gjorde jag den här för ett tag sen:

tack för lånad stämpel
Kotten är embossad i guld, utklippt o fastsatt med 3d-kuddar

Idag när jag fyllde år fick jag det här underbara albumet av min scrappande syster Penni:

album från jennie

Är ni intresserade av hur det ser ut inuti så gå gärna in på hennes blogg (laddas upp inom det snaraste...) http://penniscrap.blogg.se Tror även att det fina kortet jag fick av henne finns där snart.
Jag fick även ett superduperfint kort av min dotter som ni kan se i hennes blogg: http://jennek.blogg.se

Tack än en gång alla för en trevlig dag!

inget nytt idag...

...men har flera saker på gång!! Julkortsfabriken är fortfarande i full gång, bla till en julkortsswap jag gått med i på Scrappiz, en julklapp till syster är oxå påbörjad och sen har jag lite annat smått o gott på "måste-listan". I helgen är det fortsatt tapetsering (sista i morgon sen är det förhoppningsvis färdigt!) och födelsedagskalas som gäller. Hoppas jag hinner pyssla lite mellan varven oxå!
Ha en trevlig helg allihop!!

beställningskort...

I helgen har det inte blivit mycket pysslat...har tapetserat ett vardagsrum istället! Eller håller på kan man säga, är inte riktigt klar ännu. Vill ju det ska bli färdigt till nästa helg då vi ska ha lite kalas här hemma.
Men ett kort har jag hunnit med i alla fall, det är en jobbarkompis som har beställt till sin son som fyller 30 i veckan. Kortet är liftat nästan rakt av, tyvärr kommer jag inte ihåg vem som gjort originalet men jag hittade det på Scrappiz!

grattisdaniel

julkort...igen!

Eftersom jag har varit ledig idag (är alltid ledig torsdagar :-) )  så har det blivit lite kortmakeri idag oxå!
Så här blev dagens alster:

julkort11

julkort10

ännu ett julkort...

Ännu ett julkort blev färdigt igår... Stämplen och det ena paketet är monterat på 3D-kuddar för mer djup i bilden och det är stämplade snöflingor i cirkeln bakom hÄnglen med vit brilliancedyna, 
syns inte  i scanningen bara...

julkort9

julkort...

Anar att det kommer att bli så här fram till jul...korten droppar in i min blogg pö om pö! Blev inspirerad av veckans skiss på Scrappiz så jag gjorde ett litet kort igår kväll.
Vi var på skol-barnomsorgsmässa i Malmö i måndags med jobbet, och där fanns bla. lite pyssel som passade mig ;-) Köpte bla. denna stämplen från Reprint, embosspulver, skimrande torrchalk, snören m.m. Ibland kan man verkligen förena nytta med nöje!!!

julkort8

Jag har färglagt med distresser som vanligt o torrchalkat bakgrunden med blå skimrande chalk (syns tyvärr inte i scanningen)