scrapliftstafett m.m.

Hoppade på en scrapliftstafett på Allt Om Scrap för ett tag sen och layouten har legat halvfärdig på skrivbordet ett par veckor men nu äntligen är den färdig!
96527-544

Och här är ännu en layout som legat färdig ett tag...
96527-545
...bara älskar dessa blå blommor...

PP-kort

Fick en beställning på ett födelsedagskort till en tjej som utbildar sig till barnmorska... då jag inte hade någon passande stämpel kom jag genast att tänka på ett paper-piecing-kort jag sett hos otroligt duktiga Maraij för ett bra tag sen på en sjuksköterska som var så läcker! Det blev en lifning (hoppas det var ok!?) men jag fick göra om den till en tjej istället...

96527-543

♥ TUSEN TACK ♥ för alla kommentarer - de värmer mer än ni kan ana! När det lugnat ner sig lite här hemma ska jag ta en lååång bloggrunda o besöka er alla! Tyvärr har vi lite strul med vår internetuppkoppling för tillfället så därför har jag varit dålig på att kommentera i era bloggar ett tag nu...

Rottneträffen

Ja, då var en av vårens höjdpunkter över - den stora träffen i Rottne med Helena/Landstoken som arrangör! TACK alla som hjälpte till o tack till alla sponsorer!!! Kan bara säga en sak om denna träffen....det ska mycket till att jag missar reprisen i höst!!! =D

Och så mina alster då...jodå, en hel del hann jag faktiskt med trots mycket prat, skratt, mat, kurser och andra roligheter!

lördagens alster:
96527-536
kortskiss (resultat: första pris!!!)

96527-541
skiss

96527-539
annonsutmaning (resultat: första pris!!!)

söndagens alster:
96527-538
kortskiss (resultat: första pris!!!)

96527-537
student/konfirmationskort (resultat: 3:e pris!!!)

96527-540
tema: vänskap

96527-542
skiss (resultat: första pris!!!)

Kan väl säga att jag är rätt nöjd med helgens alster i stort *ler* Kolla gärna i syrrans blogg för fler grymma alster!!!

scrap hela helgen =D

Denna helgen bär det av till Rottne för scrap både lördag och söndag. Scrapträffar är alltid kul o åka på men alltid lika svårt att veta hur mycket man ska ta med sig - blir alltid för mycket!
Så denna helgen hoppas jag på att få mycket gjort, har ju varit lite dåligt med scraptid de senaste veckorna... En layout om vår snart 15-åriga dotter har jag dock hunnit knåpa ihop. Vet inte vad jag tycker om den...har lite svårt att scrappa i lila...

96527-535

Nu måste jag börja fundera på vad jag ska packa ner...
Ha en riktigt skön helg!


fler kort med samma stämpel...

Fick en beställning på 4 kort med en speciell stämpel. Ett har jag redan visat, och här kommer då resten:

96527-534

96527-533

96527-532
Blev lite skumma färger när jag scannade det sista kortet (är gjort efter en skisstävling hos Landstoken) känns mer samstämt irl...


scraputsikt!

Vill bara dela med mig av min underbara utsikt från "scraprummet" så här på söndagkvällen =)
Kortet är taget för ca 15 min sen och är helt oredigerat...

96527-531

ISMAKI #14

Har ett gäng beställningar liggande som ska göras, passade på att använda veckans skiss på ISMAKI!

96527-530
hÄngel där jag bytt ut glas mot blomsterbukett, fjäril från forma hantverk


Gratulationskort + MHV

Det går sakta med pysslandet för tillfället...tiden -ja ni vet!
Men ett gratulationskort fick jag färdigt härom dagen. 96527-529
Den underbara journalingrutan är gjord av SasSa (TACK!!!) Blommorna har även fått lite stickles på sig så de glittrar härligt!

På Allt om scrap har jag gått med i "Min Hemlige Vän" nu i april. Igår kom ett härligt ROSA paket från min vän som jag ännu inte vet vem det är...spännande värre =) TACK!
96527-528

swe-bloggen

Veckan som varit har inte blivit mycket pysslat...tiden har helt enkelt inte räckt till =(
Ett bidrag till veckans skiss på swe-bloggen har jag dock hunnit med och idag blev den publicerad!
Jag fortsätter att fylla på i barnens 8x8 album...
96527-527


8x8 layouter

Det är så lätt att bara scrappa de nyaste korten man framkallat, men jag vill och försöker fylla på i barnens album även med lite äldre kort! Jag har ju massor av kort från då de var små, tyvärr är kanske inte alla "scrapvänliga" men jag ska försöka använda dem ändå!

Det har blivit två layouter till Jespers album den senaste tiden, den första var till en skisstävling som ej gav någon utdelning för min del... Den härliga skissen var gjord av Joggemia!  Och detta var ett av mina nyare kort på Jesper och nyaste kusin Zac =D
96527-526

Och sen ett gammalt kort på Jesper bland alla våra vårlök i trädgården... var sugen på att testa mina nya stämplar från Forma hantverk som jag köpte på mässan (både fjärilen och de flygande fåglarna)! Cs ser grå ut här men drar lite åt grönt i verkligheten. De vita ränderna är akrylfärg stämplad med wellpapp.
96527-526


ISMAKI #13

Var några veckor sen jag hann med Ismaki-skissen men denna veckan blev det ett bidrag! Den härliga skissen är gjord av Petra/Paradise.

96527-525
Tilda-stämplen o papprena har jag fått av SasSa - TUSEN TACK!
Hela Tilda skimrar lite då jag blandat Opalite Golden mist i distressfärgen, och vingarna o den blå blomman har fått stickels på sig...


ÄNTLIGEN!!!

ÄNTLIGEN kan man logga in på blogg.se igen!!! Det är ju så seeegt när det inte funkar...

Mässan i lördags var kalas!!! Jisses vad folk det var! Shoppade gjorde jag en hel del också men jag lyckades hålla mig till min "scrap-kassa". Massor av mönstrade papper blev det...några stämplar, ett par journalingpennor, dubbelhäftande tejp, några dies och lite annat smått o gott! Nöjd var jag iaf när vi körde våra 30 mil hem igen på kvällen!!!

Bilder på mina inköp:
96527-524

96527-523


Förra veckan gjorde jag även färdigt ett dopkort som var beställt, dopljuset liftat av Muhren!
96527-522

Idag har jag ledig dag så det blir nog att försöka våga klippa lite i mina nya fina papper =D
En layout fick jag färdig igår, men där använde jag inte några mönstrade papper alls, men däremot testade jag ett par av de nya stämplarna på. Det blir till att fota den idag när det är ljust ute!