snart slut...

japp, nu är det snart slut på mina askar för den här gången...nu ska jag pausa från dem ett litet tag framöver =)


Älskar att använda clearstampsen från Penny Black till askar, storleken är perfekt och så är de ju så grymt söta! Skulle lagt ut ett par askar till men jag måste fota om dem i dagsljus så det blir en annan dag...

lugn söndag...

Idag har varit en skön dag efter all stress den senaste tiden... kokat lite äpplemos, tvättat lite, gått en runda i skogen, fixat med lite foton på datorn o nu en stunds pyssel =)  Marknaden igår gick bra, fick en del sålt, och för att inte tala om vilket UNDERBART väder vi hade!!!

Här kommer några fler notis-block som jag pysslat ihop den senaste tiden:
   
 

Party!

Party är väl alltid trevligt =) Den här helmysiga stämplen "Partyren" hittar ni hos Stämpelgården!
stämplen är färglagd med akvareller

TACK för alla kommentarer, kommer att besöka er alla när det lugnat ner sig lite här hemma...önskar dygnet hade fler timmar!

fler post-it-block!

Några fler omslag till post-it-lappar har det också blivit! Sååå kul o göra!Har fler på gång men de tar vi en annan dag...

Hemma igen...

Så var man hemma igen efter en trevlig helg i Malmö - Tack Helen o Jennie med familjer o mamma o pappa för resan =)
Vi har hunnit med både Köpenhamn-Tivoli och lite shopping i Malmö. Det är ju inte helt fel med hotellvistelse heller...

Stämpelgården har massor av underbart fina stämplar...några från Prima Marketings clearstampsark "Dreamer" har jag använt på det här kortet:

Ännu fler askar...

Fler stora tändsticksaskar har det blivit den senaste veckan:


och fler kommer så småningom... =)

Invigt min BIA!

Min senaste investering till maskinparken var en BIA som jag köpte för några veckor sedan. Tyvärr har jag inte hunnit testa den förrän idag och resultatet blev små notisblock. Den här tjejen har gjort några helt underbara små block som inspirerade mig massor!

Måtten på kartongbitarna jag använde till stomme är 8,5cm x 10cm. Två till ligger på torkning här hemma och de lär nog inte bli de sista - de var kanonkul o göra!!!


DT-layout för Stämpelgården

Ännu en layout har det blivit av det av det underbara paketet jag fick från Stämpelgården! (Materiallista hitter ni här)
Tog ju en hel del kort när vi var på Kreta så det lär väl bli en och annan semesterlayout här under hösten ;-)


Ni har väl inte missat tävlingen i deras BLOGG?? Härlig kortskiss som jag själv sitter o klurar lite på för tillfället! Skicka in ett bidrag o vinn fina priser du också!

grattiskort

En kort uppdatering blir det idag...ett grattiskort jag gjort för ett tag sen men inte hunnit blogga förrän nu =) Det är mycket som pockar på uppmärksamhet och tar kraft o energi för tillfället...heltidsjobb, barnens aktiviteter o skola, föräldramöten, andra möten m.m. m.m. och ovanpå det en härlig underbar förkylning som känns i hela kroppen...=(


Konst-hembygdsrunda

Då var Tingsryds kommuns Konst-och hembygdsrunda över för i år. Det var lite pirrigt o visa upp/sälja sina saker men det gick bra. Vi sålde faktiskt mer än vi vågade hoppas på!
Så här såg vårt bord ut:


från andra hållet:


Vi hade med både saker till försäljning (kort, tändsticksaskar, flaskkort, gottepåsar) samt ett par album och några altrade saker för att visa vad man mer kan göra. Vi passade även på att sitta och måla motiv när det var lite lugnare och det verkade uppskattat bland besökarna! För de oinvigda är det inte lätt att veta hur ett kort blir till ;-)

Tack syster för trevligt sällskap hela helgen!


en hel drös med askar =)

Ja, de senaste veckorna har det en del tändsticksaskar gjorda...
Några stora askar:
och så några små:
Äppelblom

Tog en hel del naturkort i våras då jag var ute o testade kameran o alla inställningar (fick ny kamera sent i höstas). Tyvärr har jag inte hunnit scrappa så många av dem än men här kommer en layout med material från Stämpelgården.


Material:
papper: prima marketing
brads: heidi swapp
(utstansat från qk, paperfrills o text (red tag sale) från egna gömmor...)

Vinnare i bloggparty del 3!

Så var då vinnaren i tredje delen av bloggpartyt dragen. 28!!!!!!!!!bidrag som fick var sitt nummer på en lapp - och vinnaren blev den här gången..................

........................................................


.......................................................


.......................................................


.......................................................


....................................................... CATTIS!

maila mig din adress till:
leamon_72@hotmail.com så kommer det en liten överaskning på posten =)

Bröllopskort!

Jag fick beställning på ännu ett bröllopskort (sååå kul!) och valde att göra ungefär samma upplägg som förra. Denna gången ville beställaren ha med ett foto så jag bytte stämpelmotiv mot foto =) Har "blurrat" fotot då jag inte vet om personerna vill vara med på bild *ler*
TACK alla ni som varit med på bloggpartyt den här omgången! Hela 28 bidrag har kommit in!!! Vinnaren kommer att dras  inom de närmsta dagarna (tur för mig att jag inte utser en utan lottar...).