så var det fredag igen...

ja, veckorna går snabbt - speciellt om man inte är hemma så mkt på kvällarna ;-)
Skapat har jag inte hunnit med den här veckan alls men jag har lite sen tidigare som jag inte hunnit lägga upp så det passar ju bra nu då!

En 12x12 layout jag gjorde på Landstokens miniträff för några helger sen. Inte mkt dekorationer eller så men det är rätt skönt att bara skapa ibland...


och sen en 8x8 layout till dotterns album gjort till en utmaning på scrappiz cc förra helgen. Utmaningen bestod av att inte använda sig av mönstrade papper. Passade på att testa mitt senaste alfabet Chandelier.


Några kortbeställningar har trillat in de senaste dagarna så i helgen blir det kortskapande!

cc på scrappiz!

Hela helgen har det varit cybercrop på Scrappiz, hade inte tänkt och vara med men det slutade visst med 3 kort och en layout ändå ;-) Så det kan gå!

Första kortet var till en utmaning där det skulle vara blomma med på stämplen o gärna fler blommor. Tyckte magnoliaflickan med blomsterkorgen passade bra till detta:


Andra kortet jag gjorde var till en skissutmaning:


Och det tredje och sista kortet blev till en kortutmaning där stämpeln skulle vara i fokus. OM man ville ha text på så skulle det vara max ett ord! Mitt kort blev ett väldigt enkelt kort ...


Layouten får ni se en annan dag =)
Veckan som kommer blir ingen höjdarvecka...uppe före tuppen idag (dvs. före 5...), iväg o hämta dottern som tränar i ikväll, i morgon direkt efter en hel dags arbete ska vi i arbetslaget på diabetesinformation, onsdag stänger jag på jobbet och sen direkt därifrån till dotterns utvecklingssamtal, torsdag kväll har vi personalmöte på jobbet....sen är det fredag igen =)
Tur inte alla veckor ser likadana ut ;-)

Ny skiss hos Stämpelgården!

Nu ligger en ny skiss uppe i Stämpelgårdens blogg! Den här gången är det jag som har ritat den, och jag vill gärna se era tolkningar på den =) Skissen hittar ni HÄR!

Så här blev min egen tolkning:


Äntligen fredag ...

Äntligen fredag igen! Även om vi haft en relativt lugn vecka på jobbet (lite mindre med barn då det är sportlov o sjukdomar som härjar...) så är det underbart när fredagkvällen kommer!

Dagens uppdatering blir ett kort jag gjorde när jag jag var iväg på miniträffen hos Landstoken för ett tag sen.

Älskar dessa söta stämplar från Sarah Kay som bla.
Stämpelgården säljer i sin shop. Även halvpärlorna hittar ni där, är hur många som helst i en ask, kommer ALDRIG att ta slut känns det som! Gillar att de är i olika storlekar dessutom.
Stämplen är färglagd med distresser och texten kommer från Daisy Bucket designs. Scalloped-kanten är en stansad med en kantstans från Martha Stewart.


Ännu ett bloggpartybidrag!

Nu är mitt andra bloggpartybidrag klart! Denna gång är det alienbling som utmanar till att scrappa nåt med djurtema. Den här gången blev det Lisa som fick vara med på bild (...igen)


Tack syster för hjälpen ♥. Jag har plockat fram mitt grungeboard igen och målat med mörkbrun akrylfärg. Även texten är mörkbrun.

Tack alla för era söta kommentarer ♥ jag hälsar på er så snart jag hinner =)


Utmaning hos StampARTic

Hittade en rolig utmaning hos StampARTic som jag blev sugen på att hoppa på! Utmaningen var att göra ett 3D-kort och så här blev mitt resultat:
Stämplen är från Inkido och finns bla. hos Stämpelgården! Även de underbara papprena från BG "Bittersweet" hittar ni där. Jag har stämplat upp motivet 4 gånger, färglagt blomman med distresser, klippt ut och monterat ihop med 3D-kuddar i olika nivåer. Avslutningsvis har jag glittrat med stickles och gjort små prickar i blommans mitt med svart pearl maker.

alla hjärtans dag!

Kram till er alla på Alla ♥ Dag!!!  Idag blir det ♥-tårta till fika i em här, har blivit tradition här att baka en sådan den här dagen.

Tyvärr har jag inte skickat några kort sjäv i år men ett beställningskort har jag hunnit med i veckan...

stämplen är färglagd med distresser och rosen har först fått röd stickles och sen ett lager 3D-lack över så den glittrar fint irl! Hjärtat är utstansat med min CB och målad med distress crackle paint (fired brick).

vill du vinna ett alfabet?

HÄR lottar Karin ut ett läckert alfabet till revan! Det hade gärna fått hamna här hos mig ;-)


Bloggparty hos AOS!

I februari ordnas det bloggparty runt om i bloggarna hos Allt om scraps medlemmar! Tyvärr valde jag att inte ställa upp med någon utmaning själv den här gången (det var RIKTIGT kul i somras...) men jag har tänkt hinna med några roliga utmaningar iaf!

Först ut är
Alexandras utmaning att scrappa/altra/göra ett kort med något som INTE har med barn att göra. Det blev en layout på vårens första tulpanbukett!!fäste tyll med häftapparat och glittrade lite med stickles...

Den här layouten (o lite till) gjorde jag i lördags på miniträffen hos Helena/Landstoken. Tack Helena för en trevlig eftermiddag/kväll! Fler alster kommer så småningom...

Stämpelgårdens inspirationssskisser!

Stämpelgården börjar nu med inspirationsskisser varannan vecka i bloggen! Först ut är Elinors härliga skiss som jag gjort två tolkningar på, en lite friare och en lite mer strikt.Materiallistor hittar du här!

Vi vill gärna se DIN tolkning av skissen!

6:e mappen - 6:e bilden...

Hoppade på ännu en fotoutmaning som bla Myamia har i sin blogg: visa 6:e kortet i 6:e mappen i datorn! Då jag hoppade över ett par mappar där jag bara tillfälligt lägger kort (tomma för tillfället) hamnade jag slutligen i en mapp med natur o blommor. Fick en bukett härliga tulpaner av en jobbarkompis för ett tag sen som jag inte kunde låta bli att fota så ett av dessa korten blev det! Det var även i samma veva jag fick hem mitt nya objektiv till kameran också så kameran fick jobba ganska bra där ett tag =)

fotot är helt "naturellt" dvs. inte fixat i nåt program (ännu) ...


Skiss på Swe-bloggen!

Har visst fått ännu en layout gjort ;-) Denna gången är det till förra veckans skiss på swe scrapbook bloggen och igår var den med bland visade alster!


storlek 12x12 och fotot är fixat i ps med en action (vintage) Nu får jag sätta fart o göra fler lo´s med sonen...men han är inte lika glad i att bli fotad så det är inte så lätt =) Det är svårt att se men cs är mörklila, matchande det lila på det mönstrade pappret.


Layout för Stämpelgården

Fick så UNDERBARA papper från Stämpelgården i senaste paketet...från BG "Bittersweet" som bara ropade efter att bli scrappade! Hittade en kul skiss på SketchThis denna veckan som passade mig.


Materialet jag använt är BG Bittersweet "ganache" och "meltaway". Den underbara blomman kommer från prima och texten är Making Memories "puffy alpha"
Mina grungeboard har fallit i glömska men nu plockade jag fram dem igen och målade en swirl med svart akrylfärg. Den lilla svarta ramen runt fotot har jag gjort med en pensel i ps innan jag skrev ut det. Ett enkelt sätt att få en snygg ram runt kortet!