En utmaning...

I brist på scrappade alster att lägga upp ( jag har skapat men inget jag kan visa än... lite nytt till Stämpelgården!) så hoppar jag på Myamias utmaning att visa fjärde kortet i fjärde mappen på datorn!
Tyvärr var fjärde kortet inget jag kunde visa då det var personer med som jag inte vet om det är ok med, så fick jag gå på mina sparade bilder på den externa hårddisken. Då blev fjärde kortet i fjärde mappen det här:


Inget höjdarkort direkt... en lat katt som päser i Jennifers säng ;-) Det är kanske inte så konstigt att det blev på Lisa då hon ofta är ett fotoobjekt här hemma...

Vilket är DITT fjärde kort i fjärde mappen??

Grattis pappa!

Min kära pappa har fyllt år och ikväll ska vi fira honom! Jag har äntligen fått tummen ur och testat en stämpel från Art impression som jag köpte hos Landstoken för ett bra tag sen... Texten (och även swirlstämplen) är från Stämpelboden och jag tyckte den passade så bra till stämplen!


Tack-kort!

Fick en beställning före jul som skulle vara till en ridskoleavslutning. Använde mig av Stämpelgårdens stämpel "Bjällerklang" men jag bytte ut paketen i släden mot fyra små egenritade flickhuvuden (kortet var från fyra tjejer). Jag gillar när man kan ändra eller använda stämplarna på olika sätt! Innan jag lämnade kortet vidare stämplade jag även små, små stjärnor på kortet men jag missade att fota... ni får tänka er dem istället =) Stämplen är färglagd med akvareller på kaka.


Det andra kortet för idag är också till Stämpelgården. Det blev ett enkelt grattiskort med plats innuti för t.ex. ett presentkort (kanske i en bokhandel??) Den här gången testade jag att färglägga renen med promarkers +MCP. Färgerna ser tyvärr lite bleka ut på fotot...

Har ni vägarna förbi Malmö på fredag så kommer Karin att besöka Stämpelgården och demonstrera hur färgpennor och MCP-teknik fungerar. Mer info hittar ni HÄR


ÄNTLIGEN säger jag bara!!! Efter en vecka med hantverkare i huset har vi fått nya fönster i hela huset!!! UNDERBART =)
Vet inte vad som varit värst...att vara hemma när hantverkarna är här eller att INTE vara hemma när man vet att de är här!
Nu blir det till att städa och möblera tillbaka, gardiner ska upp igen och så klart behöver de nya fönstrena putsas oxå! SEN ska jag unna mig en låååång scrapstund (fick hem ett så roligt paket från Stämpelgården i veckan som jag bara måste sätta tänderna i)

veckans skiss

Äntligen har jag fått lite scrappat igen...eller ja..EN layout iaf =) Gillade skissen den här veckan på Veckans skiss så det fick bli en layout efter den!


Blommorna var från början vita men den ena stämplade jag med en textstämpel (dyna: vintage photo) och den andra började jag med att spraya Maya Mist "copper metallic" för att sedan stämpla över med svart dyna och textstämpel. Avslutade med lite chalk "chestnut roan" ytterst på blombladen. Ser så många roliga idéer på mina inspirationsrundor som jag vill testa på...det är bara tiden som saknas...


DT-kort för Stämpelgården


Fick en så underbar stämpel av
Stämpelgården att jobba med! "Puppy Love" från Sarah Kay, färglagd med distresser.


julkort...

Har jag sagt att jag ska göra två julkort varje månad så gör jag det ;-) Här kommer januari månads kort!


Det här kortet gjorde jag efter en skiss i en utmaningsblogg... tyvärr glömde jag bort vilken det var =)


Ett kort där jag använt mig av material från dec Nook-paket. Snöstjärnan har fått ett lager stickles på sig...

Grattis Zac och Stefan!

Igår var vi på 1-årskalas hemma hos syster! Zac börjar bli stor kille...har det redangått ett helt år sen han föddes?? Passade även på att fira pappan i huset som också snart fyller år! Grattis i förskott till er båda =)

Korten till födelsedagsfirarna såg ut så här:


Jag har även fått den här awarden av två urgulliga tjejer, Anna-Karin och Helen! TUSEN TACK!!!!!!!!!

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta,inte upptagna av utmärkelser och själviskhet
Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband
kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig.
Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!!
Kopiera in texten o bilden i din bloggoch skicka sedan
vidare utmärkelsentill åtta andra bloggare.
Lycka till!


ok...det här var inte lätt...men jag ska försöka...
Jag är inne och inspireras och njuter av hur många bloggar som helst...men här kommer 8 av mina favoritbloggar jag i stort sett dagligen är inne o kikar i:

Mette
Zarischka
Penni
Gunilla
Joggemia
Myamia
Milla
Petra/paradises
och självklart vill jag även skicka tillbaka den till Anna-Karin och Helen!!!
Skulle vilja nominera betydligt fler...men det får bli dessa bloggar denna gången =)


Skisstävling

Idag har det blivit en hel del skapat! Bl.a. en layout till en skisstävling som du hittar HÄR. Bara älskar detta fotot på dottern både "naturellt" och som här fixat i PS. Har bla lagt på en action "vanilla".Idag har jag även kört igång med årets JULKORT!!! Två i månaden har jag som mål att göra så att jag har en liten "bank" när julen närmar sig...

Trist utan internet...

En hel helg utan internet... uppkopplingen (nåt fel hos Telia) har legat nere från fredagkvällen till måndag någongång på dagen =( Jobbigt, jobbigt!

Har skapat en del men det är kort till kommande födelsedagar så det får vänta några dagar tills jag laddar upp det här! En layout ligger halvfärdig på skrivbordet, ett minialbum från vår jul ligger ev. färdig, kan inte bestämma mig om den är klar eller inte =)
Men en layout kan jag lägga upp och den är till
Scrappakaljas bingotävling som avslutas i morgon!


storlek 8x8Nu är det hög tid att röja i scrap/datorrummet...ser ut som ett bombnedslag...och på måndag kommer det hantverkare som ska byta våra fönster i HELA huset. Det är lite och göra om man säger så, de behöver kanske kunna komma fram till fönstrena! Eller??!?

Årets favoriter

Som så många andra tänkte jag summera mina 10 favoritlayouter och mina 10 favoritkort jag gjort under 2008. Under året har jag hunnit med 70 layouter i varierande storlek, 120 kort och x antal tändsticksaskar, minialbum, flaskkort, te-påsar, ljus, receptkort, etiketter och en del annat altrat. Det är inte lätt att välja men några favoriter får man ju alltid...i morgon kanske det hade sett annorlunda ut ?!?

10 layouter från 2008 (utan inbördes ordning):
         


...och 10 kort från 2008: