Grattiskort

Ett beställningskort till en tjej som fyller tonåring...älskar dessa stämplar från The Greeting Farm! (Motivet är färglagt med distresser + stickles på vingarna)


Yoli hade en utmaning för ett tag sen där hon lottade ut ett antal paket med dekorationer +ett par mönsterpapper. Av detta paket skulle man skapa ett valfritt alster där ALLA dek. skulle finnas med! Man fick lägga till men ej ta bort. Kul utmaning och det var roligt att få vara med! Av mitt blev det ett kort...


Sist idag ett kort som bara blev till...lite spillpapper o ett ursött motiv från Penny Black! (färglagt med distresser)


Bra-o-ha-kort

Som det ser ut nu så ska jag nog vara med på årets Konst och hembygdsrunda här i kommunen! Gick ju kanon förra året och något som flera frågade efter var mer kort till pojkar och äldre män. Jag får nog ta mig i kragen och försöka hinna göra några...
Ett par snabba/enkla kort jag gjorde häromdagen med motiv som legat och väntat lääänge för att få bli monterade:



(bägge motiven färglagda med promarkers)


Kul att så många vill vara med i min lilla skissutmaning! Än är det gott om tid att skapa - deadline: 15 augusti! Läs mer om tävlingen
HÄR!

sommarlycka

Började på en skiss till Zarischkas tävling i helgen men det kom annat emellan så jag blev aldrig färdig i tid... Kul skiss var det iaf att skapa efter!



skapat för stämpelgården

Vi fortsätter med inspirationsskisser i Stämpelgårdens blogg! Den senaste skissen hittar du HÄR och så här ser min tolkning ut:


Jag har även fått jobba med någar av Inkidos härliga stämplar. På det här kortet har jag använt fjäril-mini, landskap, hjärta 10 litet.  Mer om material och hur jag gjort hittar ni i Stämpelgårdes blogg!



Invigning

Efter en vecka utan fungerande ugn har vi äntligen fått hem den nya! Varför kan det aldrig finnas saker hemma utan att allt måste beställas?? I fredags invigde jag ugnen med att baka en vinbärskaka till eftermiddagsfikat vid sjön =)



VINBÄRSKAKA
75 g margarin eller smör
3 ägg
2 dl socker
2½ dl vetemjöl
1½-2 dl färska eller frysta svarta eller röda vinbär

GARNERING
1 dl florsocker
lite vatten

Smält matfettet och låt det svalna. Rör ihop ägg, socker, vetemjöl och det smälta fettet Obs! Vispa inte!. Häll smeten i en smord och bröad form och lägg på vinbären. Frysta bär behöver inte tinas. Grädda på galler i nedre delen av ugnen ca 25-30 min i 200 gr. Låt svalna.
Rör samman florsocker med lite vatten och ringla över kakan. Låt stelna innan kakan serveras!

veckans skiss

Tillbaka på landet igen efter några intensiva men otroligt roliga dagar i Göteborg. Vi hann med en hel del...Liseberg, Universeum, shopping, Maritiman (Jennifer o jag shoppade ännu lite till när andra halvan av familjen var där ;-) ), Paddan, goda restaurangbesök m.m. Bo på hotell och få underbar hotellfrukost är ju heller inte helt fel... Tog en hel del kort och en del av dem lär nog dyka upp här i scrappad form så småningom!

Scrappat ja, inte hinns det med så mycket när man är iväg men förra
veckans skiss skickade jag in ett bidrag till och det blev såhär:


Dax att ut och njuta av solen, vem vet när den kommer tillbaka?!? Tänkte även hinna med blåbärsskogen i morgon innan regnet drar in!

Snart 40 000 besök - skisstävling!

Otroligt men sant! Snart slår räknaren över på 40 000 besök och självklart ska det firas!
Då jag själv är väldigt förtjust i just skisser blir det en liten skisstävling här i bloggen =)

För att vara med, gör så här:
Tolka skissen (fri tolkning gäller men det är självklart kul att se vad du utgått från!), lägg upp bidraget i din egen blogg och länka till det här inlägget. Det går bra både med layouter, kort och altered. Lämna en kommentar här så jag vet att du är med! Vinnaren lottas och vinsten är ett litet hemligt scrappaket! Deadline är 15 augusti så du har gott om tid på dig.
Skapa på!


firar semester :-)

ÄNTLIGEN semester!!! Ska bli sååå skönt med fyra veckors ledighet! En trip till Göteborg, annars tar vi dagarna som de kommer beroende på väder m.m.

Det har inte blivit mycket pysslat den senaste tiden men jag hoppas det blir lite mer tid över till det framöver =)
Fick ett par beställningar i veckan och så här blev det ena kortet (det andra ligger i kameran än så länge...)


Har använt hÄnglar & stÄnglars söta brudpar, färglagt med tombows och distresser. Alfabetet är ett av mina favvo-alfabeten: chandelier från QK! Jag har även premiärstansat med mina nya spellbinders (finns i mååånga varianter hos
Stämpelgården)

skolbal

Dottern slutade 9:an och enligt tradtion var det avslutningsfest på hemlig ort. Spännande värre! Fnittrande, spända och nervösa inför kvällen poserade de glatt framför kameran innan det var dags att skjutsa dem till bussen...


skiss hos stämpelgården

Nu ligger det en ny inspirationsskiss i Stämpelgårdens blogg, den här gången ritad av mig. Min egen tolkning blev såhär:





Idag ska vi på kalas hos syster, älsta sonen Max fyller hela 4 år - när blev han så stor?!? Pysselplanerna för helgen är ett bröllopskort (beställning) som ska göras och sen har jag fått en KAOS-award som ska skickas vidare! TACK sötaste LottaFruH för awarden!!!

DT-layout

För ett tag sen hade vi en skissutmaning på Stämpelgårdens blogg, min tolkning av skissen blev såhär:




Jobbar en vecka till...SEN har jag äntligen semester!!! Det har varit lite varmt o jobba de senaste dagarna men man ska verkligen inte klaga - det är inte var dag man kan åka till jobbet kl.07.00 i LINNE och SHORTS!!! Gudomligt skönt för en sån som jag som jämt fryser =)