fler scrapträffsalster...

Jag fotsätter att lägga upp alsterna från scraphelgen i Rottne... Idag blir det två layouter där bägge fotona är tagna o redigerade i ps av dottern =)


(skissutmaning)


(färgutmaning: turkos, grön, brun med inslag av rött)


Trevlig helg!!!


scrapträffsalster del 2

Det blev visst inget uppdaterat igår som jag tänkt... lång arbetsdag och direkt därefter till personalmöte =( Med andra ord blev det ingen kväll alls för mig igår!

Nu kommer här iaf tre av layouterna som blev till på scrapträffen:

(utmaning: scrappa i brunt, gult och orange)


(utmaning: scrappa utan mönstrade papper)Jag har tänkt försöka beta av några av korten jag tog när vi var på weekendresa i Berlin i våras men vi får se hur det blir nu när julkortsproduktionen sätter igång!

Första korten från träffen i Rottne

Att en helg kan gå så fort... scraphelgen i Rottne är över för den här gången och ingen av oss fattar vart tiden tog vägen ;-)
Kul hade vi, mkt god mat, trevlig sällskap,
Landstoken på plats med sin butik och framför allt mkt skapande!!! Hela 8 layouter och 6 kort hann jag med - det måste vara rekord för min del!

Jag börjar med att visa ett par kort med en vikning som jag fått "dille" på nu - Z-vikning! Enkel och kul och snyggt blir det också!
Första kortet tog jag hem segern i kortskisstävlingen första dagen (röstning)...
Och det här kortet var till en julkortsutmaning:
Övriga alster kommer upp efterhand...Kul att du tittade in på min blogg - skriv gärna en rad innan du går vidare =)

Äntligen fredag!

Sååå skönt med fredag...synd bara att man alltid ska vara så trött på fredagkvällarna =( Ikväll har jag packat de sista scrapsakerna som ska med på helgens scrapträff i Rottne. Ska bli gott o få pyssla hela helgen!!!

Ett beställningskort som levererades till förra helgen tänkte jag visa idag, hoppas få gjort mååånga alster i helgen som kan visas i bloggen framöver:


Trevlig helg!

Tändsticksaskar

En av mina absoluta favoritstämplar kommer från Inkido och här har jag använt den på en tändsticksask.
Stämpeln är embossad med blåglittrigt embosspulver, kvistarna är McGill Pine Branch och de har fått ett lager stickles på sig.


Några mellanstora askar har jag också fått till! Perfekt att använda sitt pappersspill till!


Ladies night och så lite skapat...

Gårdagkvällen var en höjdare - Ladies night besökte Växjö och självklart var vi där och lyssnade och kollade in godingarna ;-) Tack Jennie mfl. för en trevlig kväll och sängplats!Skapade alster:

Ett kort med stämpel från Rachelle Anne Miller, skapat åt Stämpelgården


Stämpel från Bildmålarna, gillar allt som har med mat att göra =)

Ny vecka...nya tag...

...och nya alster att visa ;-) Fick en beställning förra veckan på ett bröllopskort. Valde att göra det utan stämplar och det blev faktiskt ett kort jag är riktigt nöjd med =) Kortet är även dekorerat inuti med samma papper och en personlig hälsning...

Chipboardhjärtat är målat med röd crackle paint och chalkat med dark brown. Även papprena har fått samma chalk efter att förs ha ruggats upp av edge scrapern. Halvpärlor i olika storlekar från Stämpelgården!

Till samma par har jag tidigare i höst gjort ett gratulationskort då bägge fyllde 30...Här har jag embossat motivet med vitt embosspulver och sedan färgat in bakgrunden med distressdyna. Bokstäverna och siffrorna har fått ett lager 3D-lack.

årets kalender

Det är lite trist när alla på jobbet har precis likadan kalender...självklart ville jag göra något kul med min! I mitt förra DT-paket fick jag bla. så söta lekfulla papper från BG som passade precis till mig då jag arbetar med barn =) Alfabetet jag använt är också en av mina favoriter - platform!


Stämpelgården 3 år!

Stämpelgården firar 3 år och självklart ska det firas ordentligt!!! Fredag - söndag är det 20% i butiken (ej nedsatta varor) så passa på att fylla upp lagret inför jul!
Vill du vinna ett scrappaket värde 900 kr? eller kanske ha möjlighet att vinna en stämpel? I Stämpelgårdens blogg finns all information om tävlingar och rabatter! Välkomna in!

Några kort...

Har en del kort liggande på datorn som jag inte visat innan...här kommer några:Idag var det rolig post till mig när jag kom hem, ett nytt DT-paket  från Stämpelgården!!! Jag vet då vad jag ska göra i morgon då jag slutar tidigt ;-) Kaaanske hinner jag leka lite med det ikväll efter jag varit med svärmor hos läkaren...

bokmärken

Idag bjuder jag på några bokmärken...kan man aldrig få för många av ;-) Jag har en förmåga att förlägga mina lite överallt då jag läser mycket och har med mig böcker lite överallt... Fast just de här hade jag med på konst- och hembygdsrundan jag var med på förra månaden! Jag hade några till men de missade jag nog att fota =(
vinnare i bloggpartyutmaningen...

Vinnaren i min bloggpartyutmaning är framlottad...jag tog till det gamla hederliga sättet med lappar och dottern som fick agera Fru Fortuna =)och vinnare blev.....................................


....................................................................................................................................

GRATTIS!!! Maila din adress till
leamon_72@hotmail.com så skickar vi din vinst till dig!

TUSEN TACK alla ni andra som var med och partade, hela 27 bidrag blev det till slut!!! 


skisstävling hos Inkido

Hittade en härlig skiss hos Inkido som passade mig bra. Ett kort med papper och stämpel från nämnda företag blev resultatet:Jag har använt mig av förra årets papper som jag tycker är såå fina. Stämpeln som är en av mina stora favoriter köpte jag i slutet av förra året och tyvärr hann jag inte göra något med den då - men det ska jag ta igen i år!!!


Bloggpartyt börjar närma sig slutet, deadline är idag kl 23.59! Närmare 25 otroligt fina bidrag har kommit in och jag är jätteglad att så många blir inspirerade och vill vara med! TACK!!!
Vinnare kommer att lottas och tillkännages i början av nästa vecka - håll utkik!

Ett kanonfint bidrag har även kommit in via mail och det är från Emily 13 år!

Höstrusk...

Vilket väder...nu känns det verkligen som höst! Senaste veckorna har jag inte pysslat så mkt, stressen har slagit till ordentligt med både grym halsbränna och utslag som följd :-(  Men nu i slutet av veckan känns det som det började vända mot det bättre igen iaf :-)

Några stora tändsticksaskar som jag gjorde för ett tag sedan men inte hunnit visa kommer här: