Ny blogg...

Välkomna att följa med mig till min nya blogg!!! Den hittar ni HÄR!!!


Nytt år - nya möjligheter!

Julledigheten är över, på måndag kör det igång på allvar igen på jobbet. Kul men jag hade inte tackat nej till att vara ledig lite till... Jag har jobbat en del i mellandagarna också så riktigt långledig har jag ju inte varit tyvärr.

Nytt år betyder även förändring av DT-uppdrag för min del... jag har valt att lämna Stämpelgården för att gå vidare mot nya utmaningar. Ni kommer att i bloggen framöver få se inspirationsalster med material från
Landstoken och underbara stämplar från Motivet och Bildmålarna!

TUSEN TACK Millan och Marie på Stämpelgården för en rolig tid hos er! Kika gärna in i bloggen och låt er inspireras av alla härliga alster DT-gänget skapar!Lite har jag skapat under ledigheten men jag har även tagit en välbehövlig paus från allt vad scrap heter och stickat lite istället =) Inga avancerade saker men en storpolo till dottern blev det iaf!

En layout som legat halvfärdig länge innan den blev helt klar...

Scrapåret som gått...

Då ska även jag försöka mig på att välja ut några av mina favoriter från scrapåret 2009... Jag har valt 6 kort och 6 layouter och jag visar dem helt utan inbördes ordning ;-) Det var inte helt lätt och jag kan inte säga vad som har varit avgörande när jag valt ut just dessa....ibland är det någon detalj, ibland fotot och ibland helheten/färgerna!

God fortsättning!

Jag vill bara önska er alla en riktigt god fortsättning på det nya året! Det pysslas på för fullt här hemma i min lilla vrå igen, snart kommer nya alster och med det även förändringar vad gäller DT-uppdrag...