Gott Nytt År!

Hoppas julen varit bra, här blev det över förväntan när det till o med snöade lite på julafton! Massa god mat, julgodis och klappar till alla blev det också.

Pysslat lite har jag också hunnit göra men det är flera projekt på gång och inte mycket färdigt än men ett kort har jag levererat idag så det kan jag visa! Var och shoppade loss lite hos Helena och Micke på
Landstoken nu när det var rea och där hittade jag bla dessa skimrande papper som passade perfekt till bröllopskort. En av mina kusiner gifter sig nu efter nyår och till honom och hans blivande fru har jag gjort det här kortet:


Var svårt att fota så det ser bra ut, blir så snett o vint =(


Texten på framsidan har jag skrivit ut på datorn, namnen är från qk "moonlight". På den vita etiketten från qk "jolly" är tänkt att skriva en liten hälsning till brudparet. Stämpel från hÄnglar, färglagt med distresser. Jag har valt att hålla kortet ganska rent då jag inte riktigt vet vilken stil mottagarna gillar.


Önskar er ett riktigt Gott Nytt Kreativt År!!!


GOD JUL!!!

Jag vill så här mitt i sista förberedelserna inför julafton önska ALLA ER GOA BLOGGLÄSARE en riktigt GOD JUL!!!
Jag hoppas mina julkort nått sina mottagare, här kommer nu de sista för i år...






En icke-jul stämpel som blev ett julkort i KiF´s CC...Stämpel från
Stämpelgården


...och det här kortet var vinsten i min lilla utlottning (som vanns av Lindopz!)



Lite smått och gott...

Här kommer lite hopplock på lite av varje jag gjort den senaste tiden...


ljus med matchande ask, stämpel från alota


tändsticksaskar...


fler tändsticksaskar... (stämplar från PB)


En grattisetikett


Ett litet mini-kort (7x7cm), gjort till KiF´s CC. (stämpel från Hero Arts)


och så ännu ett par tändsticksaskar med text från
Mirabyll

Hoppas ni alla haft en skön 3:e advent! Själv har jag tillbringat dagen med att städa... i morgon jobbar jag men sen är jag ledig fram till den 2:a januari =) Ska bli såååå skönt!

Ännu ett par julkort...

Nu är det snart slut med julkorten för den här gången.
Här är ett kort jag gjort åt
STÄMPELGÅRDEN! Gillar deras humoristiska stämplar och den här "snöbollskrig" är inget undantag! Texten är från qk "jolly"


De här underbart sjungande änglarna är från WSD och även dem kan ni hitta hos Stämpelgården. Text är från qk "moonlight"


Några fler julkort har jag som ej är visade än men det får nog dröja nån dag eller två så mottagarna hinner få dem först ;-)


DT-askar!

Älskar de söta små Penny Black-clearstampsen! Här har jag använt stämplar både från "Christmas critters" och "Holly day critters". Stämpelgården har dessa och ännu fler i webshopen!
Denna gången blev det några tändsticksaskar, motiven är perfekt storlek till det tycker jag!






en liten hÄngel smög sig visst in bland penny black'en  =)
Alla PB-motiv är målade med akvareller, hÄnglen med promarkers +mcp

Vinnare i julkortsutlottningen!


Här duggar det inte tätt mellan uppdateringarna för tillfället...har häcken full men det är ju som det ska vara innan jul =)

GRATTIS LINDA (LINDOPZ)!!! Med lottens hjälp blev det du som kommer att få ett julkort i brevlådan till jul. Maila mig din adress (
[email protected]) snarast!

TACK alla ni andra som tar er tid att lämna en liten kommentar, det gör mig otroligt glad!



På schemat idag står det bla. göra julkort, åka på julmarknad och så ska vi ev. få till årets pepparkakshus! Vi får väl se hur mycket vi hinner med!

Ha en riktigt mysig 3:e advent!

beställningskort

En beställning på 3 julkort trillade in i veckan, kul kul!!!


En julgran gjord av band klistrade på cs (Tack
susannesj för inspirationen!) Granen sitter på 3D-kuddar men syns dåligt på bilden...


Stämpel från Magnolia (TUSEN TACK GUNILLA!!!) färglagd med distresser. Hela kransen har fått ett lager med 3D-lack. Hjärtat stämplat med God Jul har fått en embossad vit kant.


och slutligen ett kort med en av mina nyaste hÄnglar, färglagd med promarkers +MCP. Swirlstämplar från Stämpelboden och runt det mönstrade pappret en vit embossing.

Hoppas ni haft en lika skön helg som mig, en hel del julklappar klarades av igår och nu bär det strax iväg på kombinerat aloevera/glögg-party! Trevligt =)


30 000 besökare!!!

Yepp, nu står räknare på över 30 000 besök och det måste självklart firas!!! Vill du ha chans att få ett handgjort julkort i brevlådan till jul?? Skriv en kommentar till detta inlägg senast midnatt på luciadagen lottar jag en vinnare den 14 dec =)
Lycka till!

CC hos AOS!!!

Hela veckan lång är det cybercrop hos Allt Om Scrap! Jag fick mitt första kit från My Scrapbook Nook i veckan och såklart var jag ju tvungen att göra nåt med det på en gång! En utmaning på cropen var att inspireras av en bild...och då blev den här layouten till:


Men åååå vad svårt att fota nu, blir inget bra alls... =(

TACK för alla goa kommentarer, ni gör höst/vintermörkret lite ljusare =)