Foton från Berlin

Bilderna från Berlin ligger nu i datorn, dock de flesta ej tillfixade ännu men här kommer ett litet urval av vår weekend!
Bilderna är klickbara =)

         

Skissutmaning hos Stämpelgården!

Inspireras du och tycker om att skapa efter skisser tycker jag du ska kika in hos Stämpelgården! Den här veckan är det jag som har ritat skissen och vinsten som lottas ut bland bidragen är Plakatren!

Min egen tolkning av skissen blev såhär:
Vi har kommit hem igen efter en helt UNDERBAR weekend i Berlin! Bra hotell (hotellfrukost.. mums :-P), nära till buss o tunnelbana (buss till centrum gick var 10 min), bra väder - lite åska på kvällen när vi kom dit annars bra hela helgen! Har hunnit se mycket av det man "måste" se bla. Berlinmuren, Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, m.m. Var även uppe en vända TV-tornet - WOW vilken utsikt man hade över Berlin på 203 m höjd... Lite bilder kommer framöver när jag hunnit få in alla i datorn =)
Skönt med semester idag då jag annars har öppningen på måndagar! Nu blir det grillning och lite firande av sonen som passade på att fylla år när vi var iväg!

Ännu några kort...

Ännu några kort är nu levererade. De två översta är till två fd. arbetskollegor som nu går i pension och det nedersta till en tjej som slutar som vikarie och som även fyller år.


Pensionskort till en kvinna, stämpel från The Greeting Farm färglagd med distresser


Pensionskort till en man, stämpel från alota? färglagd med distresser. Texten hittad bland texttips på något forum jag ej kommer ihåg just nu.


Stämpel från The Greeting Farm, färglagd med distresser. Fjärilstämpel från Inkido.

Tack för besöket =)


bröllopsalbum

Min BIA har fått jobba lite...första albumet av två beställda är klart! Det är ett 8x8 album med 15 vita sidor i där beställaren själv ska sätta in foton. Ev. ska jag komplettera med nåt band och charm i spiralen innan jag lämnar det vidare men jag avvaktar med det tills nästa album med är klart.


Texten syns tyvärr lite dåligt på fotot, syns bättre irl!

Vad UNDERBART det är att vakna upp till en strålande sol från klarblå himmel! Det får nog bli lite arbete i trädgården idag med =) Skönt nog så börjar även min förkylning som jag åkte på förra helgen ge med sig och med det har även orken börjat komma tillbaka! Lite pyssel blir det nog också idag, har bla ett kort till som måste vara färdigt i morgon...

fler kort =D

Japp, beställningen är levererad och jag tror inte att mottagarna till korten är härinne o kikar så här kommer de:

stämplar: katt:clearstamp från Penny Black (färglagd med tombow och distresser) fjäril från inkido, gren: clearstamp från inkadinkado


stämpel från Gorjuss färglagd med distresser


Stämpel från Sarah Kay färglagd med ProMarkersÄnnu ett par beställningar har droppat in, så nu har jag lite att klura på ;-)

skissritartävling

Det har varit en skissritartävling hos Stämpelgården och vi i designteamet fick i uppdrag att tolka den vinnande skissen. Så här blev min tolkning:-  idag: ont i halsen....tung i huvudet...trött....usch vilken lördag *bläää*
+ idag: sonen har äntligen sparat ihop till en egen laptop, vilken inhandlades idag (dealen var att betala halva datorn själv, resten sköt vi till med) Bra gjort!

Äntligen fredag!

Oj så skönt med fredag igen...det är ingen höjdare att stänga på fredagar men som tur är så har jag bara stängning var 6:e fredag!
Ännu ett par beställningskort är klara och levererade!


stämpel: Gorjuss girls

stämpel: Inky wings

Tre kort till ska levereras på måndag och det är bara lite småfix kvar på dem så fler kort kommer upp i bloggen inom kort!
Önskar er alla en ritkigt skön och avkopplande helg!!!


kort för Stämpelgården

Ett kort för Stämpelgården där jag använt mig av BG's Marrakech underbart färgstarka papper! Stämpeln under texten "YOU" är från ett clearstampsark från Prima "Dreamer" där det finns många användbara stämplar *me like*Det var allt för idag, nu bär det iväg till jobbet för en lååång dag då jag stänger idag...

Beställningskort

Det är kul när beställningarna rullar in lite emellanåt =) Här kommer två som jag gjorde förra veckan:


stämpel från Magnolia, färglagd med akvareller


stämpel från Magnolia, färglagd med distresser. Rosen har fått rött stickles och ett tjockt lager 3D-lack


Näst på "att göra-listan" är fler beställningar...har överlämnat ett par till idag som är färdiga men jag har inte hunnit få in fotona i datorn än men det kommer...

Tack för besöket, ha en riktigt bra dag!!!