onsdag 31 januari -nytt kort!

Fick några efterlängtade stämplar från Alota rubberstamps (beställda från Easer) i helgen. De är ju bara sååå söta!!! Har tyvärr inte hunnit göra så mycket av dem än, men ett kort gjorde jag i helgen:

sjörövargrattis

Varför blir vissa blå färger så lustiga i scannern???

söndag 28 januari - grattis stefan!!!

Idag säger jag GRATTIS till Stefan, min systers blivande man (ja - de ska gifta sig i sommar!) som fyller år. Igår firade vi honom och då bla. med detta kort som jag gjort:

grattis stefan

Även detta kort är liftat någonstans ifrån...stämpeln är en naturastämpel från
Forma hantverk, visst är den underbar!?!

lördag 26 januari - min första dubbel!!!

Igår kom nya scrapbooking m.m. o jag blev sugen på en dubbelskiss som fanns i den... Tog fram korten från jul o vips så blev det min första dubbel-lo!!!
 Lägger in sidorna var för sig o en där man ser dem ihop ;-) Det blev inte alls bra fotat men jag hoppas man ser lite hur det ser ut i alla fall...

jul06-1

jul06-2

juldubbel06

Har älskat dessa papper från jag såg dem första gången men har inte vetat vad jag skulle göra med dem...

torsdag 25 januari

ledig dag =scrapdag... nåja, inte varje vecka men idag har jag åtminstonde fått till en 8x8 till kroatienalbumet jag påbörjade i höstas! Har hållit mig hemma idag och då jag blivit dunderförkyld hoppade jag över träningen idag, brukar annars försöka hinna med det i samband med veckohandlingen på min lediga dag.
Kanske hinner jag scrappa nåt mer idag...vi får väl se!

strandliv

Är gjord efter veckans skiss på
scraprooms forum!

söndag 21 januari

Idag har vi varit på kalas hos mina föräldrar...pappa fyllde år i fredags. INTE bra för vikten, hehe, men iofs så gick vi en lååång runda efter så det jämnar väl ut sig! Hittills har det gått ok med mitt nyårslöfte ang. vikten, -1.6kg hittills, trots strömavbrott flera dagar då hälsosam kost inte var det mest prioriterade + jobbet där jag äter pedagogiskt med barnen och inte kan påverka min lunch själv...
Jag gjorde en receptpärm till mamma i julklapp men glömde ju fota, idag hade jag kameran med så nu kan jag visa hur den blev!

receptpärm

Storleken är A4 och är satt i en pärm med plastficka på framsidan...


fredag 19 januari

Scrappiz månadstävling har i januari temat *kärlek*... gjorde ett kort igår till den med en av mina nya favoritstämplar (från Octoberstamps). Har även trätt pärlor på ståltråd och format till ett hjärta. Några stygn med svart floss har jag oxå satt dit... Pappret bakom hjärtat är ljusblått men det syns dåligt på bilden :-)

kram2

onsdag 17 januari

ÄNTLIGEN är strömmen tillbaka!!! Igår hoppade vi högt när vi kom hem när vi såg att strömmen kommit tillbaka! Och idag fixades vattenpumpen som gått sönder - så nu har vi både värme o vatten igen!
På pysselfronten har det varit ganska lugnt, är ju svårt att göra nåt på kvällarna i mörkret o på dagarna har jag ju jobbat, men nu ikväll gjorde jag färdigt det sista födelsedagskortet av tre till de födelsedagar som vi ska fira de närmaste veckorna. Jag vill dessvärre inte lägga ut alla än då det är möjligt att någon av mottagarna är inne här o hälsar på.
Men jag tror knappast att pappa tittar här så ofta så jag chansar o lägger ut kortet som är till honom...
(o visst är det fint det nya alfabetet jag köpt till min qk... ;-)

grattis jörgen

söndag 14 januari

Trist helg...blåsigt o strömmen går o kommer till o från... Igårkväll när strömmen var tillbaka satte jag mig o gjorde detta kort. Idag ska det sista av julen städas undan o sedan blir det nog mer pysslande, svårt att ta sig för nåt annat när man inte vet hur länge man får behålla strömmen ;-)

heart


Blev så lustiga färger i scannern så jag fick fota istället. Hjärtanen är satta på 3D kuddar och ihopbundna med svart floss.


torsdag 11 januari

I veckan skickade jag ett kort till en kompis som jag tyckte behövde en extra kram just nu... vet att det kommit fram till mottagaren så nu kan jag lägga upp det här.

kram-anne

söndag 7 januari

jaha...så var den här ledigheten slut...jobbardag imorgon igen. Det känns tungt men det ska väl gå det med! Har ju inte hunnit med hälften av vad jag velat den här veckan!!!  Ikväll har jag i alla fall gjort ett beställningskort, det är kul när man får möjlihet att göra annat än julkort som man vid det här laget är ganska så trött på... Är liftat någonstansifrån, tyvärr är jag dålig på att skriva från vem när jag sparar i min favoritmapp på datorn :-( Var ett roligt uplägg o för första gången har jag fått användning av mina jumprings som jag köpte för ganska så längesedan... Har glittrat lite extra med guld på klänningen men det syns tyvärr dåligt i scanningen, ser mest ut som en mörk skugga :-( Glittrar fint irl ialla fall!!!

gunhild65

Igår var vi bortbjudna på middag hos mina föräldrar och som brukligt hade vi med en liten gåva till värdinnan (med scrappad etikett såklart!!!)
vinflaska2

Nytt utseende på bloggen!!!

Tack Jennie o framförallt Jennifer för all hjälp *tur att det finns de som kan - o som inte tröttnar på alla mina dumma frågor!*
Kram till er!

2 januari ´07

Vad gott det är med semester! Är ledig hela veckan, jobbade mellan jul o nyår istället, så då finns det tid för SCRAP!!! O perfekt timing att lägga om kosten lite, har börjat följa lite mer GI och i början tar ju allt så mycket längre tid innan man lär sig :-) Men än så länge känns det bra i alla fall! Ska bli kul o se vad vågen visar nästa vecka...

Idag har jag liftat en LO av Mysmasken (scrapliftutmaning på
Scrappiz) och så här blev den:

tomtenissar

Tack för titten!!


Nytt år - nytt scrapalster!

God fortsättning på det nya året! Nu gäller det att börja tänka 2007 istället för 2006...
Jag har scrappat in det nya året med en 12x12 LO med kusinen Max! Han är ju bara föööör söt!!! Fotot är taget när vi "lånade" hem honom en dag i november...han hade sin ICA-hund med sig o ville inte släppa den! LO'n blev väldigt enkel men ville ha fotot i fokus! Har använt blingpapper för första gången o även MAX har fått lite extra glitter!
kusin max