layouter

Ett par DT-layouter jag gjort till Stämpelgården:

Materiallistor hittar ni i
Stämpelgårdens blogg!

Blogg-godis!

Har ni inte hälsat på Elins blogg har ni missat en massa härlig inspiration!!! Som tack för alla besökare lottar hon ut BLOGGCANDIES!!!

till julmarknaden...

har äntligen börjat komma igång med lite till julmarknaden, det går otroligt segt...det är svårt att hitta nån tid till och pyssla nu för tiden =(
Men i söndags var det riktigt ruskväder så då fick jag till bla. det här:
Ser nu att jag skulle tagit nån närbild på flaskkorten...blev riktigt nöjd med färgläggningen! Tyvärr krånglar kameran för tillfället så det blir inga fler bilder...

Alster från träffen...

Då ska jag visa resten av det jag hann med förra helgen på träffen i Rottne. Passade på att göra julkort då jag känner att det är där jag måste lägga krutet just nu...Underbara sjungande änglar från WSD, lite glitterlim på vingarna o lite extra bling på swirlen =)
Stämpeln färglagd med distresser


Stämpel från Whiff of Joy, färglagd med distress och akvarell


Stämpel från Stämpelboden, färglagd med akvarell, bollfrans från Landstoken


Jessica /Tussan demade Pro Markers och MCP. Här är mitt första försök =) Gissa vem som direkt gick och köpte färgpennor o lösningsmedel! Så nu är det bara att öva och öva...Det är alltid kul med lite nytt!

Nya stämplar hos Stämpelgården!!!

Denna veckan släppte Stämpelgården ett gäng nya stämplar ritade av Cecilia Wiking. Vi i designtemet har fått prova några var och så här blev mina alster:

Mot ny adress - Flyttren


Renängel


Snöbollskrig


Bokren


scrapträff hela helgen!

Hela lördagen och söndagen har jag varit i Rottne på scrapträff. TACK HELENA med medhjälpare för en härlig helg!!!
Lite fick jag skapat, varför tror man alltid man ska hinna mer än man gör??? Jag hann med 3 layouter, 3 kort, en tändsticksask och ett minialbum (innehållet ej klart...) Först ut blir layouterna, korten kommer en annan dag =)

Ni har väl inte missat att
STÄMPELGÅRDEN släpper sina nya stämplar idag??? I bloggen kan du även se inspirerande alster med dessa stämplar gjorda av designteamet. Välkommen in!!!

årets första julkort!

Det känns som det är hög tid att börja med julkorten...har ju några som ska göras både privat och inför en kommande julmarknad!
Det blev ett julkort i lite annorlunda färger än de man vanligen förknippar med jul. Den här söta stämplen från Whiff of Joy passar både till jul och annat!


de mörka ramarna runt mönsterpapprena o cirkeln är mörkblå men ser visst svart ut när jag fotade...


Inget pyssel...

Idag har jag inget scrap och visa... pysslar för fullt men det är bara hemlisar än så länge ;-)
Fotade vår "lilla" Lisa som var tvungen att prova Jeppes nya bäddfåtölj som vi köpte på IKEA igår. De gröna kuddarna i bakgrunden köpte vi också, tycker det är så snyggt med blått och grönt ihop just nu!  


fullt upp...

fullt upp är det både på jobbet och hemma för tillfället... försöker sätta mig lite o pyssla när behovet blir för stort ;-)
Har en del alster liggande på datorn som inte kommit in i bloggen ännu, men de kommer var så säkra!

Här kommer ännu ett par notis-block som jag gjorde för ett tag sen:

(svårt att fota inomhus med blixt...)

Jag var även med i en receptswapp för ett tag sen då vi skulle scrappa efterrättspajer. Gjorde ganska enkla kort som blev så här:


Jag vill önska er alla en RIKTIGT SKÖN HELG!!!

Layout

Så kul det är och scrappa layouter efter alla tändsticksaskar m.m. Några stycken har det blivit de senaste dagarna, en kan jag visa här och nu, de andra kommer så småningom =)


Grattis Stämpelgården!

Stämpelgården firar 2 år och firar det fredag -söndag med 20% rabatt på hela sortimentet! Passa på att kika på deras stora sortiment av urfina stämplar!

Där hittar ni bl.a. Rachelle Anne Miller-stämplar:


och underbara stämplar från Whipper Snapper Design: